Hoppa till innehåll
Hem » Nyheter » ”Kom in och stäng dörren” av Anders Jansson

”Kom in och stäng dörren” av Anders Jansson

anders jansson

 

anders jansson 2”Kom in och stäng dörren” är en humorföreställning med Anders Jansson som äntligen är tillbaka på livescenen. Detta är hans första soloshow som dock debuterade i oktober 2015 på Lunds Stadsteater men ska nu ut på en längre Sverige turné som har sin start i februari.

Anders Jansson har ett stort bagage med stand up- föreställningar, film, tv-program och programledare med mera. Du har troligtvis stött på honom i Roliga timmen, Intresseklubben, Halvvägs till himlen eller i Melodifestivalen. Om inte kanske du har träffat som Morgan Pålsson eller som Tiffany Persson i roliga HippHipp. Men nu tar han ett steg ut på scenen, själv för första gången och är ”bara” Anders Jansson. Han är personlig, berättar om sin bakgrund och sitt nuvarande liv med att vara 48 år gammal med fru och barn.  Han bjuder på sig själv och sina något sällsamma idéer, reflektioner och funderingar. Föreställningen är kantad med improvisation och publikdialog vilket håller publiken involverad och engagerad i föreställningen.

Bara lyssna på pressens ord som bland annat uttalar sig här: ”Vi får skrattkramp, kiknar och kippar efter andan, och det nästan roligaste av allt: vi skrattar både åt och med Anders” och såhär: ”Anders Jansson är en av Sveriges roligaste män.” Men också på detta sättet: ”Anders har en skön rättfram stil. Det är pang på, friskt humör, inga krusiduller.” En del kritiker tycker även att Anders skulle ha valt en ny eller gammal häftig karaktär att hetta upp föreställningen med. Vad tror du? Kolla in föreställningen och tyck till. Här är tiderna och städerna här:

4 feb – Bollnäs, Kulturhuset

5 feb – Gävle, Gävle Teater

6 feb – Örebro, Conventum Kongress

11 feb – Linköping, Linköping Konsert & Kongress Garden

12 feb – Vara, Konserthuset

13 feb 15.00 – Göteborg, Draken

13 feb 18.00 – Göteborg, Draken (SLUTSÅLT)

14 feb KL 14.00 – Jönköping, Kulturhuset Spira

14 feb KL 19.30 – Jönköping, Kulturhuset Spira

19 feb – Växjö, Palladium (SLUTSÅLT)

20 feb 14.00 – Växjö, Palladium (SLUTSÅLT)

20 feb 18.00 – Växjö, Palladium (SLUTSÅLT)

21 feb – Halmstad, Halmstads teater

25 feb – Umeå, Vävenscenen

26 feb – Piteå, Studio Acusticum

27 feb – Östersund, Storsjöteatern

 

Biljetter till Sverigeturnén hittar ni här.