Hem » Om oss

Om oss

Teater Barbara är en teater som finns gömd uppe i norrländska skogarna dit endast väldigt speciella människor får komma och kolla på våra alldeles magiska föreställningar om livet och dess upp och nedgångar.

Huvudfokus är att skapa teater för en publik i alla åldrar. Hos Teater Barbara får du uppleva  teater om vardagsproblematik. Alla teateruppsättningar är tolkade på det viset där det har tänjt på historian, berättelsen och legenden. Anledningen till detta är att ständigt söka möjligheter att utveckla och bli bättre på de konstnärliga arbete men samtidigt för att belysa all problematik som den vardagliga människa upplever. I uppsättningarna kommer du märka att det är klassisk teater som spelas med mim och musik. Dock är det inte självändamålet utan enbart ett verktyg.

Teater är en fest som är extremt underhållande samtidigt som det är lärorikt och väcker många tankar hos åskådarna. Det är det som är Teater Barbaras mål att du ska få uppleva den fantastiska känslan så att din mur med fördomar mot teater rivs på bums. Teater Barbara och alla vi andra som älskar teater hoppas på att teatern får en central roll i vårt samhälle igen när det kommer till nöje. Det håller du väl med om?