Hoppa till innehåll
Hem » Nyheter » MAMMA MIA! The Party

MAMMA MIA! The Party

Mamma Mia teater

mammamiateater

Först kom musikalen, sen kom filmen och nu kommer Mamma Mia! The party! Vi alla känner till (och älskar) musiken, berättelsen och upplägget. Fantastisk musikal och film har vi fått njuta av samma historia med två olika upplevelser. Nu kommer en helt ny tappning av den kända berättelsen.

bjornmammamiateater

Abba har synts igenom Mamma Mia-storyn och det är en av de mest klassiska historier i svensk nöjesbransch. Nu lanserar Björn Ulvaeus med flera MAMMA MIA! The Party som tycks göra en helomvändning. Det är en ny värld med en helt annan berättelse och nya erfarenheter. Festen börjar där filmen slutade och du kommer tas med på en helgalen och musikfylld upplevelse garanterat kommer få dig att älska Mamma Mia! ännu mer. Få en hel upplevelse med grekisk mat och dryck, stilren medelhavsinspirerad inredning och självklart – ljuvlig musik.

Dialogen i föreställningen är på svenska och ABBAs låttexter framförs på engelska. Boka in minst 4 timmar för mat och underhållning men sen är det upp till dig själv hur länge du vill vara kvar på festen. Åldersgränsen är 13 år pga Socialmyndighetens rekommendation kring ljudnivåer och är du mellan 13 och 18 år krävs målsmans sällskap. Du kan boka dina biljetter redan idag och kanske kombinera den med andra roligheter. Du kan också boka hotell tillsammans med biljetterna och besöka Abba The Museum. Titta in här för att boka biljett!