Hoppa till innehåll
Hem » Nyheter » Se Alex och Sigges föreställning på Rival

Se Alex och Sigges föreställning på Rival

  • av
AlexSigge

AlexSigge

Duon Alex och Sigge har gjort stor succé med sin podcast som idag räknas som en av världens största. Nu är de aktuella med nästa stora projekt, scenföreställningen Live. Detta är dock inte första gången de ger ut en show, tidigare har de uppträtt med bland annat föreställningen Meningen med livet. 

Den här gången är dock konceptet helt annorlunda. Istället för att till punkt och pricka följa ett förutbestämt manus, kommer denna show vara lite mer oförutsägbar. Ingen föreställning kommer att bli den andra lik, utan detta är mer på uppstuds. Det ska kännas live helt enkelt, vilket är ungefär samma koncept som podcasten har. Vi har ännu inte lyckats lista ut vad den kommer att handla om, men det är som sagt inte meningen heller.

Live drar igång torsdagen den 26:e januari på anrika Rival i Stockholm. Sedan följer uppträdanden varje torsdag, fredag och lördag under hela våren. Biljetter till premiären köper du här, och i skrivande stund finns det bara ett fåtal kvar.

Den förra föreställningen, Meningen med livet, sålde ut Cirkus under hela hösten 2014. Därför är förväntningarna på denna show minst sagt stora och det återstår att se nu om de kan leva upp till dem.

Men det är inte bara i teatervärlden de gjort avtryck, sedan tidigare har duon gett ut boken Tid som blev en stor försäljningssuccé. Var för sig har de också rönt stora framgångar, Alex är till exempel aktuell med den uppmärksammade och kritikerrosade boken Glöm mig, som handlar om sin bortgångne mamma. Sigge Eklund har med sin debutroman In i labyrinten som sålts till 14 länder etablerat sig starkt som en av de mest spännande författarna på senare år.

Nu ska de alltså jobba tillsammans på scen igen, och det gäller för dig att ligga i om du vill få tag i biljetter till premiären.