Warning: Undefined array key "options" in /home/teaterb/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 93
Sommar standup - Badjävlar - Teater Barbara
Hoppa till innehåll
Hem » Nyheter » Sommar standup – Badjävlar

Sommar standup – Badjävlar

badjävlar

Sommarens bästa och härligaste stand up föreställning är strax i rullning och det är sjunde året i rad som turnén Badjävlar anordnas. Det är en väletablerad tradition och kombinationen är oslagbar. Vad sägs som en härlig svensk sensommar och utomhus show fyllt med många av Sveriges komiker-elit. Jag kan inte tänka mig ett annat sätt att spendera en sommarhelg på.

badjävlarteater

I år är det utökat med hela 15 standup komiker som är uppdelade på en syd- och en västturné. Det glada gänget som ska med till de sydiga städerna och kommunerna är Soran Ismail, Henrik Schyffert, Özz Nûjen, Ann Westin, Robin Paulsson, Måns Möller, Thomas Järvheden och Hasse Brontén. De spelar mellan de 23 juli och 28 juli med ett fullspäckat schema. De besöker bland annat Västervik, Karlskrona och Ystad. Se nedan för fullt schema. Till västkusten följer återigen Soran Ismail och Henrik Schyffert med tillsammans med Fredrik Lindström, Nour El Refai, David Batra, Emma Knyckare, Magnus Betnér och Peter Apelgren. Turné på västkusten hålls mellan den 30 juli och den 4 augusti.

Det är många som uttrycker sig kärlek för den återkommande humorturnén, bland annat hos pressen som tycker det är en fantastiskt show som rekommenderas. Hallands nyheter uttrcker ”Mästerligt”, Göteborgs-posten ”Välskrivna skämt om välfunna vardagsiaktagelser” och Kristianstadsbland ”Skrattkavalkad!”. Även besökare av showen skriver finfina saker om turné som: ”Badjävlar är ett av få evenemang som jag ser fram emot varje år att få se!” och ”Rolig föreställning, alla håller hög klass. Sämst var pausen.”

Turné datum:

Badjävlar SYD 

Datum, Arena och Stad:

23 juli – Stegeholms slottsruin, Västervik

24 juli – Slottsruinen, Borgholm

25 juli – Baston Aurora, Karlskrona

26 juli – Tivoliparken, Kristianstad

27 juli – Rådhusparken, Ystad

28 juli – Pålsjö Krog, Helsingborg

Badjävlar VÄST

30 juli – Hertigen, Falkenberg

31 juli – Tylösand, Halmstad

1 aug – Societetsparken, Varberg

2 aug – Stenungsbaden, Stenungsund

3 aug – Societetshuset (inomhus), Marstrand

4 aug – Trädgårdsföreningen, Resturang Trägårn, Göteborg

 

Biljetter till Bad Jävlar finner du här.