Warning: Undefined array key "options" in /home/teaterb/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 93
Aktuella teaterföreställningar - Teater Barbara
Hoppa till innehåll
Hem » Nyheter » Aktuella teaterföreställningar

Aktuella teaterföreställningar

  • av
teater

När man uppträder i en föreställning har man oftast någonting som man vill berätta. Det kan vara en historia eller så har man någonting man vill uttrycka. Självklart kan detta göras på olika sätt eftersom det finns en hel del varierande genrer inom teatern. Man kan välja att spela upp en komedi, tragedi, drama, fysisk teater eller en musikföreställning. I Sverige finns det hundratals teatrar runtom i landet och intresset för teater är väldigt högt i jämförelse med andra länder. Just nu finns det ett par pågående föreställningar och dessa har unika historier bakom sig. Om du är på jakt efter att finna en intressant teaterföreställning som passar just dig så ska du kika in dessa tips nedan:

 

I sista minuten – Torsdag 27 April i Värmlandsteatern, kl: 19:00.

Föreställningen I sista minuten handlar om tre kvinnor som letar efter en fjärde vän för att kunna spela bridge. Detta är en komedi-föreställning om vänskap, åldrande och kärlek.

 

Barnen som visslade – Söndag 7 Maj i Boulevardteatern, kl: 18:00.

Är en mycket dramatisk föreställning som handlar om den dödliga konflikten i Kongo. Konflikten som omvärlden ser på i tystnad. Denna föreställning kommer att ge dig en inblick i landet kongo och vad som pågår i landet.

 

Frun från havet – Tisdag 9 Maj i Dramaten, kl: 19:00.

Denna föreställning handlar mycket om livsval och viktiga beslut som ska tas. Det är en kvinna vid namn Ellida som har gift sig med Wangel, pappa till två döttrar. Ellida har svårt att hitta sin roll i familjen och därför har hon tröttnat på småstadslivet. Nu vill hon ut i havet för att finna något som hon har saknat sedan länge.

 

Jag är Anita Ekberg – Torsdag 11 Maj i Växjö Teater, kl: 19:00.

I denna föreställning får vi följa Anitas liv genom glamour och ensamhet. Titeln Fröken Sverige tog henne till Hollywood där hon får uppleva en helt ny värld men allting är inte postitivt eller alls som hon har förväntat sig.

 

Rickard lll – Torsdag 11 Maj i Dramaten, kl: 19:00. 

Rickard lll handlar om en skurk som är ute efter att ta över England. Sakta men säkert rör han sig uppåt mot tronen.

 

Masks icon.