Hoppa till innehåll
Hem » Nyheter » Populärt på teater just nu

Populärt på teater just nu

  • av
mord på wapnö

Oscarsrevyn_BSC_liggande_650x450

Det går en hel del spännande, roliga och gripande pjäser på Sveriges alla teatrar just nu. Här ger vi dig listan på några av de hetaste föreställningarna.

Mord på Wapnö – när fällan slår igen 

Denna gastkramande deckare handlar om det över 20 år gamla mordet på tennistränaren Patrick Whitaker i den kroatiska staden Dubrovnik. Spåren till mördaren ledde otroligt nog till hans tidigare adept, den gamla tennisspelaren Daniel Rosell, vars namn även figurerat i en skum drogaffär. Ett par år efter dådet ställs den forne tennisstjärnan mot sina gamla kriminella kamrater i ett möte som ska visa sig vara svårt att ta sig ur… Mycket mer än så vill vi av respekt inte ”spoila” för er läsare. I vilket fall som helst kan vi i alla fall varmt rekommendera denna pjäs som går av stapeln 21/10 – 10/12 på just Wapnö slott. Under föreställningen kan ni dessutom njuta av en trevlig trerätters måltid! Köp biljetter här.

Oscarsrevyn

För 110 år sedan slog anrika Oscarsteatern i Stockholm upp portarna, detta firar man med att bjuda på en sprakande show fyllt av glädje, musik och skratt. Med några av landets absolut främsta skådespelare (Robert Gustavsson, Dan Ekborg, Vanna Rosenberg med flera) kombinerat med toppartisten Sanna Nielsen är detta en garanterad succé. Föreställningarna äger rum torsdagar, fredagar och lördagar ända fram till 17/12. Kom gärna lite tidigare än utsatt starttid för att njuta av lite tilltugg och en drink! Köp biljetter här.

Romeo och Julia

Slutligen vill vi pusha för denna klassiska Shakespeare-pjäs som går att se i ny tappning på Konsertteatern i Sundsvall. Följ kärlekshistorien mellan två unga tonåringar och kasta dig in i en strid av identitetskris och samhörighet. Pjäsen går tyvärr bara att se under perioden 2-5 november. Därför gäller det att skynda sig! Köp biljetter här. 

 

Detta var bara några av alla de pjäser som visas runt om i landet. Fortsätt följ oss för senaste nytt gällande teatrar i Sverige!